Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
عمومی
Viewed 44 times 0 Answers
0
کسی بوده که از دانشگاه کنکوردیا پذیرش گرفته باشه بعدش که اومده کانادا رفته باشه کالج؟ چند تا سوال داشتم
2021-09-16 08:32:00
Montreal
عمومی
#چند تا سوال
0
Votes
0
Answers
44
Views
Similar Question:
#چند تا سوال
من فارغ تحصیل برق قدرت از یکی از دانشگاه های فنی حرفه ای هستم با معدل پایین الان سربازم بعد قصد دارم ارشدم رو برای شریف یا دانشگاه تهران امتحان بدم یا دنبال ادامه تحصیل تو دانشگاه های کانادا باشم؟(چون معدلم پایینه امکانش هست؟) اگر ایران ارشد بگیرم حدود ۴ یا ۵ سال زمان دارم چند تا سوال داشتم خدمتتون با این شرایط کانادا منو قبول میکنه فارق تحصیل دانشگاه تاپ ایران باشم باشم؟ در مدت چهار سال چه کار هایی باید انجام بدم که پذیرش راحت تر باشه؟ و بیشتر هدفم اینه برم سر کار اگر نشد تحصیلی برم و بعد کم
2021-09-01 09:41:00
#Canada
[چند تا سوال]
عمومی
0
Votes
0
Answers
45
Views
کسی هست با رشته حسابداری به کانادا رفته باشه چند تا سوال داشتم
2021-09-13 04:09:00
#Canada
[چند تا سوال]
عمومی
0
Votes
0
Answers
44
Views
وعرض ادب، کسی از یا اقوامشون به تازگی با ویزای ویزیتوری وارد کاناداشدن ؟من چند تا سوال داشتم،اگر امکانش هست ازشون کمک بگیرم،با سپاس?
2021-09-13 10:43:00
#Toronto
[چند تا سوال]
عمومی
0
Votes
0
Answers
45
Views
ببخشيد كسي اينجا كه دانشجو يا ويزاي كار باشه return authorization براي والدينش اقدام كرده؟ميخواستم اگر امكانش باشه چند تا سوال بپرسم خيليي ممنون
2021-09-22 19:29:00
#Montreal
[چند تا سوال]
عمومی
0
Votes
0
Answers
43
Views
کسی در بانک ICBC کار میکنه؟ من برای افتتاح حساب چند تا سوال داشتم
2021-09-26 00:35:00
#Vancouver
[برای افتتاح حساب]
عمومی
0
Votes
0
Answers
46
Views
2021-09-26 00:37:00
#Vancouver
[برای افتتاح حساب]
عمومی
0
Votes
0
Answers
45
Views
2021-09-26 00:38:00
#Vancouver
[برای افتتاح حساب]
عمومی
0
Votes
0
Answers
47
Views
آیا کسی بعنوان پرستار که تحصیلات لیسانس و یا فوق لیسانس پرستاری از ایران داشته باشه در گروه عضو هست؟؟؟ چند تا سوال داشتم.... لطفا پی وی . ?
2021-09-26 13:15:00
#Montreal
[چند تا سوال]
عمومی
0
Votes
0
Answers
46
Views
امیدوارم حالتون خوب باشه مزاحمتون شدم چند تا سوال داشتم ازتون والا من احتمالا برای اوتاوا کارم درست بشه و بتونیم بیام میخواستم بدونم که برای خودم اونجا چه کاری می تونم دست و پا کنم با توجه به اینکه باید اگه لازم باشه برم دوره های تکمیلی برم یا اینا تو این حدود 6 ماهی که طبق برنامه ریزی مونده تا اکی بشه کارایی که می تونم انجام بدم ایناست حالا شما با توجه به تجربتون اگه بتونید بگین کدومش می تونه بهتر باشه که تو این وقتی که دارمتکمیلش کنم ممنون میشم اولیش اینه که من یکم فرونت اند کد می تونم بزنم
2021-09-27 05:04:00
#Canada
[چند تا سوال]
عمومی
0
Votes
0
Answers
45
Views
چند تا سوال داشتم من هیچی در مورد دانشگاهای کانادا نمیدونم و این که چه جوری خودمون بدون وکیل اپلای کنیم ، خیلی ها میگن کاری نداره میری تو سایت دانشگاه و میخونی و بعد مدارک و اپلود میکنی ولی خوب سایت به زبان فارسی که نیس منمهنوز مدرک زبانم رو نگرفتم شاید نتونم خوب ترجمه کنم و اصلا اینکه کدوم سایت بریم چه دانشگاهی رو انتخاب کنیم ، کالج بریم بهتره یا واسه مستر اقدام کنم چون لیسانس دارم اموزش گام به گام جای هست به من معرفی کنین
2021-09-27 17:56:00
#Canada
[چند تا سوال]
عمومی
0
Votes
0
Answers
43
Views
من دوبار ریجکتی درخواست دانشجویی برای کانادا داشتم و با هر شرکت مهاجرتی که صحبت میکنم میگن شانسی برای دریافت ویزای موقت ندارم یعنی دیگه برای ویزای دانشجویی اقدام نکنم؟ کسی بوده که این تجربه رو داشته باشه؟
2021-09-09 05:53:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
46
Views
درود دوستانپدر و مادر من PR هستند و حدود یک هفته ای هست که از تهران به مونترال مهاجرت کردند. گویا دولت کبک براي افراد PR و سیتیزن کلاسهایی رو تحت عنوان آموزش بیزنس برگذار میکنه که یک روز در هفته و آنلاین هست و مبلغی هم به شرکت کننده ها پرداخت میشه. من هر چه سرچ کردم چیزی در این مورد دستگیرم نشد. میشه خواهش کنم اگه اطلاعاتی/لینکی/شماره تماسی در این خصوص دارید برای من pm کنید..؟ یا اگه کانالی در تلگرام هست که مختص این سوال هست رو بهم معرفی/جوین کنید..؟ بسیار ممنون میشم
2023-09-22 00:00:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
7
Views
من فارغ تحصیل برق قدرت از یکی از دانشگاه های فنی حرفه ای هستم با معدل پایین الان سربازم بعد قصد دارم ارشدم رو برای شریف یا دانشگاه تهران امتحان بدم یا دنبال ادامه تحصیل تو دانشگاه های کانادا باشم؟(چون معدلم پایینه امکانش هست؟) اگر ایران ارشد بگیرم حدود ۴ یا ۵ سال زمان دارم چند تا سوال داشتم خدمتتون با این شرایط کانادا منو قبول میکنه فارق تحصیل دانشگاه تاپ ایران باشم باشم؟ در مدت چهار سال چه کار هایی باید انجام بدم که پذیرش راحت تر باشه؟ و بیشتر هدفم اینه برم سر کار اگر نشد تحصیلی برم و بعد کم
2021-09-01 09:41:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
45
Views
نزدیکترین مرکز واکسیناسیون به دانشگاه کنکوردیا کجاست؟ کسی میدونه؟
2021-09-01 13:36:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
43
Views
واسه دکترا حتما باید مقاله داشت؟ کسی بدون مقاله پذیرش گرفته؟
2021-09-12 04:23:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
42
Views
ميبخشيد كسي هست اخيرا سين نامير شو گرفته باشه؟؟ بايد از قبل وقت بگيريم حتما؟؟ من از سايت خواستم وقت بگيرم فقط ٥ تا از مراكز سرويس كانادا رو آورد برام كه جاهاي پرتي بودن، كسي تجربه مشابه داره؟؟؟
2021-09-10 00:31:00
#Montreal
0
Votes
0
Answers
47
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal